USD32,94
EURO35,76
JPY0,215100
RUB0,383200
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
GR. ALTIN2.528,50
BTC67.875,21

Üretilmiş En Güçlü M Modeli! 2024 BMW XM Label Red Tanıtıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alman otomotiv devi BMW her zaman ürettiği sportif araçlarla akla gelmektedir. 1970’li yıllardan itibaren performansı ön planda tutan marka her yıl daha güçlü araçlar üretiyor. Sürüş zevki ve performanslarıyla ön plana çıkan M modelleri BMW en özel araçları arasında yer alıyor. Son yıllarda artan SUV satışlarıyla birlikte pek çok marka gibi BMW’de bu modellere ağırlık verdi. 2024 model olarak tanıtılan BMW XM Label Red şuana kadar üretilen en güçlü M model olmayı başardı. Devasa yapıdaki XM Label Red kendine özgü tasarımı ve güçlü motoru ile kendisine hayran bıraktı. Gelecek hafta Şangay Otomobil Fuar’ında tanıtılacak modelin detayları merak ediliyor. İşte BMW XM Label Red özellikleri…

BMW XM Label Red Teknik Özellikleri

Devasa bir yapıya sahip olan BMW XM Label Red 5.11 metre uzunluğundadır. İri yapısı sayesinde ikonikleşen BMW böbrekleri ilk olarak göze çarpan detaylar arasında yer almakta. Dış tasarımda kendine özgü çizgiler taşıyan araç tamponları, ızgaraları ve iç hacmiyle diğer modellerden ayrılmayı başarıyor.

 BMW XM Label Red

Parçalı far tasarımı kullanılan BMW XM Label Red’de “donmuş karbon siyahı” olarak adlandırılan mat bir boya tercih edilmiştir. Boya üzerinde kullanılan kırmızı çizgiler ise tasarımı daha dikkat çekici hale getirmiş.

 BMW XM Label Red

Özel olarak tasarlanılan otomobil arka kısmı da farklılaşan parçalardan. Bütünlüğü sağlaması için siyah çerçeveler içerisine alınan ince LED aydınlatmalar aracı daha etkileyici hale getirmiş. Arka kısımda ilk göze çarpan üst üste konumlandırılmış 4’lü egzoz çıkışları olmaktadır. Otomobilin bütününde yer alan kırmızı çizgiler arka tamponlara kadar ulaşmakta.

 BMW XM Label Red

BMW XM Label Red’in iç kısmı cüssesine bağlı olarak oldukça ferah olarak tasarlanmıştır. Son yıllarda görmeye alıştığımız dijital göstergeler ve bilgi ekranı tek bir çerçevede kullanılmakta. Orta kısımda ise vites topuzu, start-stop tuşu ve aracın sürüş özelliklerini değiştirilmesini sağlayan tuşlar yer almakta. Dış tasarımda olduğu gibi iç tasarımda da kırmızı ve siyaha bolca yer verilmiştir. BMW tarafından iç ve dış tasarımda 50 farklı renk kombinasyonu tüketicilere sunulmuştur.

 BMW XM Label Red

Şuana kadar üretilen en güçlü M modeli olma unvanını eline alan BMW XM Label Red hibrit bir motor sistemine sahip. Çift turbolu 4.4 litre V8 motora ek olarak elektrik motorları otomobile güç veriyor. V8 motordan 577 beygir güç ve 750 Nm tork elde edilebiliyor.

 BMW XM Label Red

Elektrik motorları ise 194 beygir güç ve 279 Nm tork değerlerine sahip. Otomobil toplamda 738 beygir güç ve 1000 Nm tork üretebilmekte. 0-100 km/s hıza yalnızca 3,7 saniyede ulaşabilen otomobilin son hızı ise 282 km/s olarak açıklandı. XM Label Red Ağustos ayı itibariyle sadece 500 adet üretilecektir. Otomobilin fiyatının 159 bin dolardan başlaması beklenmekte.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Üretilmiş En Güçlü M Modeli! 2024 BMW XM Label Red Tanıtıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Hedera Güncel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!