USD31,20
EURO33,84
JPY0,208500
RUB0,342200
GBP39,53
EURO/USD1,08
BIST9.062,36
GR. ALTIN2.037,51
BTC60.330,20

Gizlilik Politikası

Bu metin hederaguncel.com sitesinin gizlilik politikası maddelerini oluşturmaktadır. Web sitemiz ile paylaşacağınız çerez, yorum, içerik ya da üyelik bilgilerinin bu gizlilik politikası kapsamında değerlendirileceği hususu peşinen kabul edilmiş sayılır.

Biz Kimiz?

HEDERA Bilişim LTD.ŞTİ altında bilgi portalı olarak hizmet vermeyi amaçlayan web site adresimiz: https://hederaguncel.com

Üyelik

hederaguncel.com üzerinden gerçekleştireceğiniz üyelik formu vasıtası ile sizlerden isim soyad, doğum tarihi, iletişim amaçlı adres, telefon ve mail adresi gibi kişisel bilgiler talep edilmektedir. İstenen bu bilgiler yapılan üyeliklerin gerçek olduğunun tespiti ve size özel sunacağımız hizmetlerin kalitesini arttırmak amaçlıdır.

KVKK kapsamında sizden istenen temel düzeyde kişisel verilerin sizin izniniz olmadan hederaguncel.com da yayınlanması mümkün olmadığı gibi 3. taraflarca da paylaşımı yapılmamaktadır. Üyelik oluşturan her kişi bu bilgileri hederaguncel.com ile paylaşmayı peşinen kabul etmiş sayılmaktadır.

Yorumlar

hederaguncel.com web sitemizde ziyaretçilerin yorum yapabileceği alanlar mevcuttur. Yorum alanında istenen isim, e-posta gibi bilgilerin dışında ziyaretçinin gerçek ya da spam olup olmadığının ayırt edilebilmesi amacı ile IP adresi ve tarayıcı bilgisi toplanmaktadır.

Yorum yapan her kullanıcı bu verilerin toplanmasını peşinen kabul etmiş sayılır. Bu verilerin 3. şahıslar ile paylaşılması, açıkça yayınlanması KVKK kapsamında mümkün değildir.

Ortam

hederaguncel.com da yer alan her bir görsel ya da video titizlikle seçilmekte ve telif hakkı oluşturacak görsellere yer verilmemektedir. Üyelerin ekleyeceği görseller üzerinde ki tüm sorumluluk üyelere ait olup, görsel üzerindeki gömülü konum verilerinin silinerek yüklenmesi önemlidir.

hederaguncel.com web sitemizde size ait bir görsel yer alıyor ve telif hakkınızın çiğnendiğini düşünüyorsanız lütfen bize info@hederaguncel.com mail adresimizden bu bilgileri iletiniz. Sizden gelecek haklı talep üzerine ilgi görsel ya da video yayından kaldırılacaktır.

Çerezler

hederaguncel.com olarak hizmet kalitesini arttırabilmek adına çerezler kullanılmaktadır. Sitemizde yer alan çerezler hakkında detaylı bilgi sitemize ilk eriştiğiniz anda size sunulmakta ve onayınız istenmektedir.

hederaguncel.com içerisinde web sitemiz tarafından bir çok işlemde size kolaylık sağlamak adına çerezler alınmakta olup ayrıca Google gibi arama motorları tarafından da çerezler alınmaktadır. hederaguncel.com da yorum yaparken, üyelik girişi yaptığınızda, içerik gönderme ve düzenleme aşamalarında alınmaktadır. Web sitemizde alınan çerezler hiçbir şekilde kişisel veriler içermiyor olup en fazla 1 yıl süre kalmaktadır.

Çerez politikamız hederaguncel.com da yer alan gömülü içerikler sebebi ile ilgili sitenin çerez politikasını kapsamamaktadır. Aynı zamanda hederaguncel.com sitemizden tavsiye şeklinde yapılan yönlendirmeler neticesinde ulaşacağınız sitenin güncel çerez ve gizlilik politikası kapsamında olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Verinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?

hederaguncel.com olarak kişisel verilerinizin güvenliğini önemsiyoruz. Bu amaç çerçevesinde ise kişisel verilerinizi 3. şahıslar ya da kurumlar ile paylaşmıyoruz. Parola sıfırlama ya da haber postası gibi abonelik/ üyelik işlemlerinize bağlı size ulaşan mailllerde isim soyad ile IP adresiniz yer alabilmektedir.

Verilerinizi Ne Kadar Süre Tutarız?

hederaguncel.com web sitemizde yapmış olduğunuz her yorum ve oluşturduğunuz üyelik ile verdiğiniz tüm bilgiler süresiz olarak saklanmaktadır. Yapılan yorumun silinmesi için info@hederaguncel.com mail adresimizden bize ulaşarak talebinizi iletebilirsiniz.

Üyelik oluşturduğunuzda bize vermiş olduğunuz tüm bilgileri de üyelik profil adımından görmeniz, düzenlemeniz ya da üyeliğinizin silinmesini talep etme imkanınız bulunmaktadır.

Verileriniz Üzerindeki Haklarınız Neler?

Yorum ya da üyelik hesabı şeklinde hederaguncel.com ile paylaştığınız her bilgi titizlikle saklanmakta ve korunmaktadır. Bu kişisel verileriniz üzerinde her türlü hakkınız mevcut olup dilediğiniz zamanda bu bilgilerin silinmesini talep edebilirsiniz.

Verilerin Güvenliği

hederaguncel.com olarak web sitemizde yer alan tüm içerik, görsel ile yorum ve üyelik verilerinin güvenliğini önemsiyoruz. Bu amaçla gerekli güvenlik önlemleri sıkı bir şekilde alınmıştır. Ancak gerek sunucu gerekse de yazılım bazlı oluşabilecek saldırılar neticesinde ortaya çıkabilecek kişisel veri sızıntısında hederaguncel.com olarak yükümlülük kabul etmemekteyiz. Bu husus yorum yapan, içerik paylaşan ya da üyelik oluşturan kişi tarafından peşinen kabul edilmiş sayılmaktadır.

Giriş Yap

Hedera Güncel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!